Si të mbrohemi nga Keylogging ?

Gjithsecili nga ne mund të gënjehet në situata të ndryshme ne jete por kur bëhët fjalë dhe për botën virtuale atëherë të gjithë dëshirojmë që elektronika jonë të mos prishet në këtë rast është kompjuteri ynë ai që dëshiron kujdes.Kompjuteri ynë synohet nga viruse të ndryshme keqdashëse që besoj të gjith ne i marrim në një mënyre të papritur edhe aty ku ndoshta themi se është e sigurtë si p.sh nëFacebook apo MySpace.Shpesh herë më Vazhdoni leximin

Advertisements

Google Street: BE kërkon që të respektojë rregullat

google_street

Viviane Reding zyrtare e lartë në Bashkimin Evropian kërkon që Google të respektojë ligjët mbi të drejtën e privatësis të banorëve evropian.BE kërkon që të vihët një afat 6 javor për kërkesën e heqjës së ndonjë objekti nga pronarët e tyre. Vazhdoni leximin

Numri Pi: Studentët thejnë rekordin e llogaritjës

Numri PiSe për qka nevoitet numri Pi qdonjëri njëherë do ta mësojë.Do të thoë për llogaritje në rreth, por shumica që e mesojnë më në fund i harrojnë 3 numrat pas presjës që ai/ajo me mundi i mësuan.Por më ndryshe janë studentët Shigeru Kondo dhe Alexander Yee:  Këta studentë kane krijuar një rekord të ri në llogaritjën e numrit Pi. Vazhdoni leximin

Offcie 2011: Versioni për MAC vjen në Tetor

mac-office-2011Microsoft ka deklaruar të dhënat e para rreth shitjës së paketës së saj Office 2011 për sistemët operative MAC . Versioni MAC-OS i paketës Office do të jetë ë mundshme për blerësit në tetor të këtij viti. Vazhdoni leximin

Microsoft: Softuer mbrojtës falas në verzion të ri

Microsoft

Microsoft shpall verzionin e ri të softuerit të saj të quajtur „Windows-Tool“ i cli shërben për largimin e virusëve të padeshirueshëm.Këtë program tani mund ta merrni në verzionin e përditësuar 3.10. Vazhdoni leximin

Osi Layers

OSI(Open Systems Interconnection reference model) layer u krijua si nje sistem i standart
ne 1970 nga IBM. Para se te krijohesh ky sistem kompanite e ndryshme kishin programet e tyre
secili dhe gjithashtu protokolle te vecante kjo krijonte mos kompatibilitet dhe probleme ne
punen e paisje te ndryshme me njeri-tjetrin. Ndersa OSI layerat ben te mundur Vazhdoni leximin

SI TE FORMATIZONI PC TUAJ

Nje Procedure e shkurte se si ju mund te Formatizoni nje Pc!

E fut CD-en me WindowsXP ne kompjuter dhe leshon kompjuterit.

Kur del ne kompjuterin tond si ne foton me lart ti klikon ne ENTER per me vazhdu procedura e Vazhdoni leximin

Advertisements